Praktiske oplysninger

Borde og stole

Der er 7 stk. borde på 90 x 180 cm og med 8 personer ved hvert bord. Der er to ekstra borde, så der kan laves forskellige bordopsætninger. Hvis der skal være mere end 64, vil man skulle sidde meget tæt med mindre det er stående buffet. Der er 20 polstrede stole og 64 solide kromstole med mulighed for at lægge en tynd filtpude.

Billard- og bordtennisbord

Bordtennisbats og -bolde kan lejes.

Eller medbring gerne egne bordtennisbats og -bolde.

Buffet- eller anretterbord

Billard- og bordtennisbordet kan beskyttes med plast og dug, så det kan bruges til buffetbord. Husk at sætte bordskånere ved varme retter.

Service

Der er service til minimum 64 personer. Derudover er der en del ekstra, men ikke af alle dele.

Køkkenet

Køkkenet er stort med masser af borde i rustfrit stål med 4 vaske. Der er ovn, 2 komfurer med hver 4 kogeplader, køkkenmaskine, elpisker, 3 køleskabe (heraf 1 med fryser).

Der er opvaskemaskine som vasker på 17 minutter. Der står opvaskepulver til opvaskemaskinen og der SKAL kun bruges 1 tsk til hver vask (ellers bliver servicen fedtet).

Affald

I Sigerslevhus sætter vi pris på affaldssortering og forventer at I vil sortere jeres affald, når nu muligheden er der. Affaldssortering giver stof til eftertanke. I Stevns Kommune sorterer vi i 10 affaldstyper.

Vi prøver at gøre det nemt for jer og jeres gæster at sortere med affaldsspande indenfor i køkkenet til de forskellige affaldsfraktioner.

Udenfor i Sigerslevhus er der 3 sorte affaldbeholdere til sortering:

Beholder 1 (todelt): Restaffald skal i det store rum og madaffald i det lille rum.

Beholder 2 (etkammer): Plast, metal og mad- og drikkekartoner blandes sammen.

Beholder 3 (todelt): Papir og pap skal i det store rum, og glas i det lille rum.

Ved tvivl se på undersiden af beholderlåget eller på kommunens hjemmeside her.

Hvis I har for meget pap til beholdernen kan det lægges på stålbordet i det lille rum mod sydvest med køle-/fryseskabet. Knust porcelæn lægges i spanden ude i opvaskerummet.

I køkkenet i vindueskarmen ved kaffemaskinerne står der små affaldsbeholdere til brugte kaffefiltre med kaffegrums, som bruges til tomaterne i drivhuset.

Hvis I får svært ved at få plads til affaldet, selvom I sorterer, så ring til Annelise på mobil 40140225, så finder vi en løsning sammen.

I kan også bruge genbrugspladsen på Frøslevvej, Store Heddinge, som har åbent tirsdag, torsdag, fredag og søndag kl. 9 - 17.

Husk at medbringe

Sæbe, håndklæder og toiletpapir, håndopvaskemiddel, viskestykker, køkkenrulle, karklude, poser til affaldssortering både almindelig husholdningsaffald, samt specielle poser til madaffald. Derudover er der udendørs sorteringcontainere til glas, metal, plast og papir.

Toilet og bad

Der er 5 toiletter heraf er 4 med bad. Medbring selv håndsæbe, håndklæder og toiletpapir.

Udenomsarealer

Der er gode parkeringsmuligheder rundt om huset. Der er en lille terrasse foran huset, og en stor boldbane ved siden af, som frit kan benyttes. Boldbanen benyttes et par gange om ugen af boldklubben, og normalt ikke ferieperioder. Dertil skal siges at der er få kilometer til Stevns Klint trampesti. På ejendommen er der en del bygninger og drivhus, som ejer anvender til private formål. I vil derfor ofte kunne finde ejer på ejendommen, hvis I har spørgsmål. I må selvfølgelig gerne gå på området mellem bygningerne, og I kan også benytte bålpladsen, men der er ikke en egentlig have tilknyttet huset.

 

Rygning forbudt

Der er rygning forbudt i hele huset. Ved rygning udenfor undlad venligst at stå tæt på døre og vinduer og cigaretskodder skal samles op.

 

Vi håber, I får et rigtig godt ophold i Sigerslevhus, og at I vil passe godt på vores hus, så vi alle kan få glæde af det i mange år frem.