Jeg er midtvejs i livet og glæder mig over mit liv som selvstændig. Oprindelig er jeg uddannet geolog og har i over 25 år arbejdet med jordforurening og råstofindvinding. Nu er jeg ved at uddanne mig inden for turisme og bæredygtighed. Med Stevns Klint som kulisse ønsker jeg at kunne kombinere min uddannelse med turisme. Vi har selv rejst rundt i både Danmark og udlandet med ønsket om at se og føle os hjemme i de forskellige områder, vi har besøgt. Med den indgangsvinkel er vi altid blevet budt velkomne af de lokale og har fået enestående oplevelser langt fra alfavej.

Her kommer du ind i billedet, for vi ønsker at give denne oplevelse videre til dig, når du gæster Sigerslevhus. Når du besøger mig, bliver du uanset hvad en del af min uddannelse. For hvem er bedre end dig til at lære mig, hvad der er god ferie for dig? Det kan jeg ikke lære på kurser alene.

Så kom og hjælp mig med at give dig din bedste ferie.

Jeg glæder mig allerede til at møde dig, så kom til Sigerslevhus, hvis du skal slappe af med et drys af bæredygtighed, lokale tips og historier på ferien.