Jeg er midtvejs i livet og glæder mig over mit liv som selvstændig. Oprindelig er jeg uddannet geolog og har i over 25 år arbejdet med jordforurening og råstofindvinding. Nu er jeg ved at uddanne mig inden for turisme og bæredygtighed. Med Stevns Klint som kulisse ønsker jeg at kunne kombinere min uddannelse med turisme. Vi har selv rejst rundt i både Danmark og udlandet med ønsket om at se og føle os hjemme i naturen i de områder, vi har besøgt. Med den indgangsvinkel er vi altid blevet budt velkomne af de lokale og har fået enestående oplevelser langt fra alfavej.

Her kommer du ind i billedet, for vi ønsker at give denne oplevelse videre til dig, når du gæster Sigerslevhus. Når du besøger mig, bliver du uanset hvad en del af min uddannelse. For hvem er bedre end dig til at lære mig, hvad der er god ferie for dig? Det kan jeg ikke lære på kurser alene.

Så kom og hjælp mig med at give dig din bedste ferie. Bestiller du morgenmad, vil jeg meget gerne tilpasse morgenbordet, så det passer til dig. Så sig endelig hvis du er veganer, har allergi for eller bare gerne vil undgå visse fødevarer.

Jeg glæder mig allerede til at møde dig, så kom til Sigerslevhus, hvis du har lyst til at slappe af i landlige omgivelser midt i naturen. Her kan du få lokale tips og gode historier på ferien.