Mere om Sigerslevhus

I Sigerslevhus er vi godt på vej til at blive bæredygtige og er altid åbne for nye idéer. Indtil nu har vi skiftet vores gasfyr ud med luft-vand varmepumpe. Vi har også eget drivhus og arbejder på at blive selvforsynende med frugt og grønt. Plantesæsonen hos os begynder så småt i marts i vindueskarmen og udvides løbende til andre lyse steder i huset, som ikke generer min bedre halvdel for meget. Da vi udelukkende benytter solopvarme i drivhuset sker udplantningen først til maj.

Vi dyrker sprøjtefrit med gødning fra egne køer og får. Dyrene græsser omkring vores hus ved klinten, blot få km fra Sigerslevhus. Fra juli til oktober vil det grønne i din morgenmad være super friskt fra drivhuset. Derudover køber jeg råvarer fra andre lokale. For at du skal kunne nyde en lækker varieret morgenmad, køber jeg produkter såsom mælk i vores lokale butikker. Vi handler så vidt muligt økologisk eller i det mindste med viden om, at der ikke er brugt sprøjtemidler ved dyrkningen. Du vil sjældent finde en vare, som ikke er økologisk – og hvis du sukker efter Nutella, så har du til gode at prøve min hjemmelavede chokoladecreme.