Praktiske oplysninger

Borde og stole

Der er 7 stk. borde på 90 x 180 cm og med 8 personer ved hvert bord. Der er to ekstra borde, så der kan laves forskellige bordopsætninger. Hvis der skal være mere end 64, vil man skulle sidde meget tæt med mindre det er stående buffet. Der er 20 polstrede stole og 64 solide kromstole med mulighed for at lægge en tynd filtpude.

Billard- og bordtennisbord

Bordtennisbats og -bolde kan lejes.

Eller medbring gerne egne bordtennisbats og -bolde.

Buffet- eller anretterbord

Billard- og bordtennisbordet kan beskyttes med plast og dug, så det kan bruges til buffetbord. Husk at sætte bordskånere ved varme retter.

Service

Der er service til minimum 64 personer. Derudover er der en del ekstra, men ikke af alle dele.

Køkkenet

Køkkenet er stort med masser af borde i rustfrit stål med 4 vaske. Der er ovn, 2 komfurer med hver 4 kogeplader, køkkenmaskine, elpisker, 3 køleskabe og en kummefryser.

Der er opvaskemaskine som vasker på 17 minutter. Der står opvaskepulver til opvaskemaskinen og der SKAL kun bruges 1 tsk til hver vask (ellers bliver servicen fedtet).r.

Husk at medbringe

Sæbe, håndklæder og toiletpapir, håndopvaskemiddel, viskestykker, køkkenrulle, karklude, emballage til rester, poser til affald. Der udleveres ml. 5-10 grønne poser til madaffald pr. lejemål.

Toiletter

Der er 5 toiletter heraf er 4 med bad. Medbring selv håndsæbe, håndklæder og toiletpapir.

Rygning forbudt

Der er rygning forbudt i hele huset og cigaretskodder samles op ved rygning uden for.

HUSK inden I afleverer huset:

Oprydning i Sigerslevhus - se under oprydning

Rengøring kan tilkøbes - se under rengøring

 

Vi håber, I får et rigtig godt ophold i Sigerslevhus, og at I vil passe godt på vores hus, så vi alle kan få glæde af det i mange år frem.